Nokia Mobil film yarışmasında beş finalist, Pangea Day Los Angeles ayağına katılabilecek, finale kalan videolar ise Pangea Day sırasında yayınlanacak

Sinemanın gücünü kullanarak farklı kültürlerden milyonlarca insanı bir araya getirerek daha iyi bir gelecek yaratmayı hedefleyen bir etkinlik olan Pangea Day’i desteklemek amacıyla Nokia, herkesi kendi kısa videosunu çekerek 2008 Nokia Mobil Film Yarışması’na katılmaya davet ediyor.
Nokia Mobil Film Yarışması’na katılacak yarışmacılar, çektikleri videoları kiÅŸisel ortamları mobil, masaüstü ya da baÅŸka bir baÄŸlı cihaz üzerinden yüklemeyi, yönetmeyi ve paylaÅŸmayı kolaylaÅŸtıran bir bireysel ortam paylaşım topluluÄŸu olan ‘Share on Ovi’ üzerinden yükleyebiliyorlar (ovi.com/pangeaday). Siteye kayıt olan herkes, ilk beÅŸ finalisti seçmek için oy kullanabiliyor. Oylama sonucunda belirlenecek beÅŸ finalist, Pangea Day Los Angeles ayağına katılabilecek, finale kalan videolar ise Pangea Day sırasında seyredilebilecek.

17 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmaya katılacak videoların, en fazla iki dakika ve aşağıdaki temalardan biriyle ilgili olması gerekiyor:
• Bir iyilik örneği
• Size ilham veren herhangi bir kişi
• Günün en iyi kısmı
• Sizi güldüren herhangi bir şey

10 Mayıs günü, hemen hemen her kıtadaki Pangea Day etkinlik noktaları, canlı olarak bağlanacak. Nokia ve TED tarafından organize edilen kısa filmler, misafir konuşmacılar ve müzik dünyasından özel misafirlerin katılımıyla dört saat sürecek olan Pangea Day, tüm dünyada canlı olarak yayınlanacak. Dileyen herkes, www.pangeaday.org/events.php adresindeki Pangea Day Dostları web sitesinden kayıt olarak kendi Pangea Day etkinliğine ev sahipliği yapabilecek ya da yerel bir etkinliğe katılabilecek.
Pangea Day ve 2008 Nokia Mobil Film Yarışması hakkında daha fazla bilgi için www.ovi.com/pangeaday adresi ziyaret edilebilir.

İlgililer: , , , , , , ,



Yorumlamazmısınız ?